Go to Top

Yamarin

Cross

Cross 75 BR

• Lengde: 753 cm
• Bredde: 247 cm
• Vekt: ca. 1350 kg
• Maks motor: 300 hk
• Antall pers: 9 stk

Yamarin Cross 75 BR er en ny 2014 modell og den største båten i Cross-serien til Yamarin. Båten er 7,53 meter lang og beregnet på en Yamaha-motor med 300 hester. Skroget har dyp V-form med hele 22 grader ved akterspeilet. Det gir suverene sjøegenskaper, også i grov sjø og tøft vær.

Den solide vindskjermen beskytter en rommelig cockpit som kan skjermes med en todelt kalesje. Førerposisjonen er komfortabel og oversiktlig. Båten leveres med mye utstyr som standard og kan i tillegg skreddersys med praktisk ekstrautstyr som kjøleskap og baugpropell.

2014-Yamarin-Cross-75-Bow-Rider-EU-NA-Action-0042014-Yamarin-Cross-75-Bow-Rider-EU-NA-Static-002


Cross 64 BR

• Lengde: 631 cm
• Bredde: 232 cm
• Vekt: ca. 880 kg
• Maks motor: 150 hk
• Antall pers: 8 stk

Dette er den komfortable båten for alle som liker å være på tur på sjøen. Den høye vindskjermen, dør mellom de sidemonterte konsollene og kalesje gjør at båten er like anvendelig enten det er sol eller regn. Førerplassen med et oversiktlig dashbord, riktig montert fjernkontroll, informativ instrumentering og et behagelig sete gjør det til en fryd å kjøre båten. Skroget er solid forsterket slik at båten både er stiv og stillegående. Innredningen er utviklet med tanke på at 63 BR er en båt som skal dekke mange behov og aktiviteter.

 


Cross 57 BR

• Lengde: 566 cm
• Bredde: 217 cm
• Vekt: ca. 600 kg
• Maks motor: 115 hk
• Antall pers: 6 stk

Den nye modellen i Cross-serien til Yamarin, 57 Bow Rider har de samme gode egenskapene som 53 Bow Rider, men båten er større. Det gir mer plass om bord, bedre egenskaper i grov sjø og mulighet til å utstyre båten med en større motor. Yamarin anbefaler en Yamaha-firetakter som har fra 80 til 115 hester.

Som de øvrige modellene i Cross-serien har 57 BR et skrog i meget kraftig aluminium og en praktisk og pen innredning støpt i glassfiber. Det er en elegant og ikke minst solid konstruksjon som tåler røff bruk. Den nye modellen har en åpen cockpit med god plass til passasjerer foran og bak de høye, elegante vindskjermene. Åpningene mellom de to konsollene kan enkelt stenges helt igjen. De gir lune, godt beskyttete sitteplasser i den akter delen av cockpiten.

2014-Yamarin-Cross-57-Bow-Rider-EU-NA-Studio-002


 

Daycruiser

79 Day Cruiser

Lengde: 800 cm
Bredde: 260 cm
Vekt: ca. 1700 kg
Maks motor: 300 hk
Antall pers: 8 stk

–  Yamarin79 DC har fått de suverene sjø- og fartsegenskapene til 80 DC og den praktiske og kompakte innredningen som kjennetegnet 76 DC. I cockpiten er det rommelig sittegruppe og bysseseksjon. Vipperygg på førersiden gir plass til syv personer rundt bordet. Under dekk har båten soveplass til fire personer og toalett som er tilknyttet septiktank. Listen over standardutstyr inkluderer det aller meste.

Yamarin 79 DC tåler en stor Yamaha-motor som gir høy toppfart. Det gjør det moro å kjøre båten. Førerposisjonen er utformet for at du som båtfører alltid skal ha full kontroll. Dashbordet har plass for en stor kartplotter.


68 Day Cruiser

Lengde: 677 cm
Bredde: 254 cm
Vekt: ca. 1300 kg
Maks motor: 250 hk
Antall pers: 8 stk

–  Yamarin 68 DC er en etterlengtet nyhet i denne populære klassen. Tilpasset motorer opp til 250 hk, men går også svært bra med 150 hk.

Det er ikke bare føreren som kan nyte turen, men også passasjerene takket være romslig plass, stor badeplattform og lys kabin. Blant standardutstyret er kjøleskap, vannklosett, bord i cockpiten, solseng og en stor kjørekalesje med garasje.


65 Day Cruiser

Lengde: 630 cm
Bredde: 250 cm
Vekt: ca. 1170 kg
Maks motor: 225 hk
Antall pers: 7 stk

Yamarin 65 Day Cruiser erstatter 64 DC, en av de mest solgte og best likte daycruiseren i Norden.

Den nye modellen har de samme gode sjøegenskapene som båttester i mange sammenhenger har rost opp i skyene. Dette skrev “Vi Menn Båt” blant annet da de testet Yamarin 65 DC: “Under testen varierte forholdene fra nærmest stille vann til en frisk kuling med hissig sjø og bølger opp mot to meter. Og hele veien imponerer skroget med førsteklasses komfort.”.

I forhold til 64 DC har den nye modellen mer stueveplass, bedre utformet førerposisjon og lettere adkomst til badeplattformen. Under dekk er det fortsatt en kabin med to køyer og mulighet for toalett.


63 Day Cruiser

Lengde: 625 cm
Bredde: 230 cm
Vekt: ca. 900 kg
Maks motor: 150 hk
Antall pers: 6 stk

Yamarin 63 Day Cruiser er spesielt utviklet for deg som er på jakt etter en litt mindre, men rommelig daycruiser som har overnattingsplass til to personer under dekk. I cockpiten er det behagelige sitteplasser til seks personer. Vindskjermen gir alle om bord god ly mot vær og vind. Akterbenken med bord kan enkelt omgjøres til en hyggelig solseng.

Yamarins daycruiser-modeller har meget gode sjøegenskaper som gir en trygg og behagelig tur også under røffe værforhold. Innredningen er gjennomtenkt med vekt på god plass til å bevege seg på, praktiske løsninger og komfortable sitteplasser. Yamarins DC-modeller topper både salgslistene og testresultatene.


Cabincruiser

68 Cabin

Lengde: 677 cm
Bredde: 254 cm
Vekt: ca. 1400 kg
Maks motor: 200 hk
Antall pers: 8 stk

Yamarin 68 Cabin er en kabinbåt med mange forbedringer for familier som trives på sjøen. En komplett løsning med trygge forhold for både barnefamilier og eldre, erfarne sjøfolk. Køyeplass til fire personer, stor cockpit, bysse og vannklosett er standard.

Man bor komfortabelt, og det er lett å gå gjennom båten i alle værforhold. En førsteklasses langtursbåt!