Go to Top

Moped

JogR – Den ultralette, supersterke 50 cc scooteren

jogr2 jogr1

Med bare 81 kg, er JogR nærmest i fjærvektklassen. Den stive rammen er lett og sterk og gir gode manøvreringsegenskaper. 12 tommers aluminiumshjul med brede dekk gir førsteklasses veigrep, mens trommelbremser foran og bak gir jevn stoppekraft. Den luftkjølte, 50 cc 2-taktsmotoren får kjøleluft fra laterale luftvinger integrert i kåpa, noe som gir JogR et unikt og sportsmotorsykkelaktig utseende. JogR synes godt på veien med tydelige dekaler og kraftig baklys. Den er i tillegg praktisk, med plass til hjelm under setet og en hendig bagasjekrok.

Neo’s 4-takt – Den smarte måten å komme seg rundt i byen på

neo1 neo2

Neo’s har blitt synonymt med stil, brukervennlighet og pålitelighet. Neo’s 4 har i tillegg stillegående 4-takts ytelse og lave utslipp. Lav vekt, lav setehøyde, 12 tommers hjul og 190 mm skivebrems foran lar deg kjøre lekende lett gjennom bytrafikken. Og med sin elegante kåpedesign, LCD instrumentpanel med blå belysning samt pene alufelger, er den fullpakket med stilige detaljer. Neo’s 4 har komfortabelt dobbeltsete med håndtak og kraftig 4-takts motor, og dette betyr at både fører og evt. passasjer under 10 år trives godt på denne scootermodellen. Det låsbare rommet under setet er stort nok til å romme en hjelm, og en praktisk bagasjekrok gir ekstra mulighet for å ta med seg saker og ting.

TZR50 – Det første steget inn i R-serien

tzr501 tzr502

Med et design som er påvirket av R-serien med supersportsykler, er det ikke noe bedre sted å starte supersportlivet ditt enn med en TZR50. Føl kreftene fra den væskekjølte, 50 cc 2-taktsmotoren og nyt den smidige 6-trinns girkassen. Aggressive, sporty styreegenskaper kommer naturlig med 17 tommers hjul, teleskopisk forgaffel og monoshock fjæring bak som gir perfekt supersporthåndtering. Store bremseskiver foran og bak gir stoppekraften du forbinder med en mye større motorsykkel. Fokus på detaljer overalt – med lette aluminiumshjul, sporteksos og aerodynamiske kåpedeler med “rovdyrøyne” frontlykter – en virkelig supersportsykkel.

 

Klikk her for modellutvalg og tekniske data