Go to Top

Nye Buster Lx Pro

 En ukomplisert og sterk båt til krevende fritidsbruk og hardt arbeid

Buster Lx Pro er en ukomplisert og robust, åpen midtkonsollbåt beregnet på krevende fritidsbruk og hardt arbeid. Den egner seg utmerket som skyssbåt, til fiske, til transport av varer og passasjerer samt til hytteturer. Båten er i den populære 5-metersklassen og har plass til opptil 6 personer.

Ved planleggingen av Lx Pros konstruksjon i hel aluminium er det spesielt tatt hensyn til krevende bruksforhold. Båten har en tykkere bunn av 4 mm sjøvannsbestandig aluminium som gjør båten stiv og stødig. Midtkonsollen, som man kan gå rundt, gir god beskyttelse mot vind og sjøsprøyt og frigjør rikelig med åpen plass i båten. Rundt midtkonsollen går det en targabøyle i syrefast, rustfritt stål. Den 8” Garmin-kartplotteren, som inngår i båtens pris, kan integreres i styrekonsollen eller festes på targabøylen.

Av sikkerhetsmessige grunner har båten høy rekke og aluminiumsdørk av sklisikre tåreplater. Kryssholtene og de sammenhengende og solide rekkverkene er av syrefast, rustfritt stål. For at det skal være lett å bevege seg, er baugdekket bredt og badeplattformene og -stigene har god størrelse.

Båten har oppbevaringsplass i baugen og under aktertoften. I tillegg finnes det stor, integrert sete/oppbevaringsplass foran midtkonsollen, og i konsollen er det rom til smågjenstander.

Lx Pro er en effektiv båt som er lett å kjøre. Den anbefalte motoreffekten går fra 40 hk til 70 hk. Også fullastet går båten lett og økonomisk med god fart. Puter til setene (ekstrautstyr) gir ekstra komfort på båtturene.